Tilaa Ihana

Uusimmassa numerossa

Joulunumero NYT Lehtipisteissä!

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/sg970/public_html/includes/menu.inc).

Lukijakilpailu

Ihana-lehti uudistuu vuoden 2019 alussa ja ilmestyy ensi vuonna 6 kertaa. Ihanaa kustantava Inspia Oy on ostanut Taika-lehden julkaisuoikeudet, joten vuoden 2019 alusta toivotamme tervetulleiksi mukaamme myös kaikki ystävälehtemme Taikan lukijat. Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaiseksi Suomen monipuolisin askartelulehti tulee muotoutumaan. Voit antaa meille kehitysideoita ja palautetta alla olevalla lomakkeella. 

Mikä on ollut Ihanan parasta antia? Millaista sisältöä kaipaat lehteemme? Mistä voisi jo luopua? Mitkä teemat tai tekniikat ovat tärkeimpiä?  Ja mikä mahtoi ollakaan paras juttu Ihanan joulunumerossa?

Kaikkien 31.12.2018 mennessä vastanneiden kesken arvomme sähköisen Brother tarrakirjoittimen.

Voita tarratulostin!

Brotherin P-touch Cube -tarratulostimella voit tulostaa tarranauhan lisäksi erilaisia tekstiilinauhoja sekä silitettävää kangastarraa – helposti puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla.

Palkinto sisältää P-touch CUBE -tarratulostimen sekä 5 kpl tarra- ja nauhakasetteja, arvo yhteensä 122 €, Brother.fi 

 

Tulostimella voit kirjoittaa satiini- ja tarranauhoihin omat tervehdykset ja tekstit. Tutustu tulostimen ominaisuuksiin Brother P-touch -sivustolla.

 

Syksyn 3/2018 lukijakilpailun palkintona arvoimme Sharpie-tussit, bujo-kalenterin ja kalenteritarroja. Palkinnon voitti Alexandra Iistä, Onnittelut!

 

Osallistu kilpailuun täyttämällä alla oleva lomake. Voit samalla tilata Ihanan uutiskirjeen, niin saat tietoa askartelun aihepiireistä, uutuuksista ja tarjouksista. 

 

 

 

 

 

Tilaa Ihana Uusimmassa numerossa Osta aiemmin ilmestyneet

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor in /home/sg970/public_html/sites/all/modules/backup_migrate/includes/files.inc on line 121